LA MIA DONNA LANDSMEER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 525 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Mia Donna Landsmeer. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 6:02 Lekker eten
3 feb 2024 om 19:52 2 uur !!! Moeten wachten op bestelling. Gebeld en geen sorry maar ook geen Nederlands. Maar bovenop de al lange tijd moesten we nog 7 minuten wachten.
9 jan 2024 om 22:15 Heerlijk en super snel
9 jan 2024 om 9:23 Lekkere pizza en salade, snelle bezorging. Gewoon prima.
6 dec 2023 om 0:13 Ik had een bolognese en een vegetarisch besteld toen ze het kwam afleveren kon je niet zien wat vegetarisch was doe een briefje er bij. Ook de beide lasagna's waren iets aan de zoutige kant niet wat ik gewend ben het ging zo de vuilnisbak in zonde
21 nov 2023 om 21:00 Heerlijk warm en goed gevuld
1 nov 2023 om 15:39 Helaas weinig smaak.
18 sep 2023 om 20:32 De bezorging was goed en snel. Het eten was er binnen 15 min. Teleurstellend om een zwarte korte haar in mijn pizzadoos te vinden. En dat terwijl ik zelf blond ben. Smaak van de pizza was prima. Iets te zout naar mijn mening.
5 sep 2023 om 19:55 gewoon goed goede kwaliteit niet duur en snel en pizza was gesneden
16 aug 2023 om 21:57 Lekkere pizza, maar had wel gesneden mogen zijn
11 aug 2023 om 20:56 De pizza was niet zoals het moest zijn kwartezone moet in 4 delen niet alles doormekaar jammer
8 aug 2023 om 22:49 Heerlijk as always!